Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Τροχαία Ατυχήματα: Σκέψου έξυπνα – Οδήγησε με Ασφάλεια» στην Τρίπολη

Μία επιστημονική ημερίδα με θέμα «Τροχαία Ατυχήματα: Σκέψου έξυπνα – Οδήγησε με Ασφάλεια» συνδιοργανώνει ο Δήμος Τρίπολης, από κοινού με το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Νομού Αρκαδίας.

Η  επιστημονική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, στις 10.00 το πρωί.

Με αυτή την αφορμή, δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ Τρίπολης, κα. Ελένη Καλαποδά και τον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, κ. Ιωάννη Γαληνό.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, υπογράμμισε: «Σκοπός είναι να ενημερωθούν τα παιδιά μας για τους κανόνες ασφαλούς οδήγησης, διότι τα τροχαία ατυχήματα και οι συνέπειες είναι τεράστιες και κυρίως σε νέους ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό να εκπαιδευτούμε όλοι στους κανόνες οδικής ασφάλειας για να μειώσουμε -όσο το δυνατόν- τον αριθμό των τροχαίων ατυχημάτων. Ευχαριστώ τον Ερυθρό Σταυρό που είχε την πρωτοβουλία και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευσης για τη συνεργασία. Ο στόχος είναι κοινός.»

Για τη σημασία της ημερίδας μίλησε η κυρία Καλαποδά και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο και τον Δήμο Τρίπολης, αλλά και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αρκαδίας.

Από την πλευρά του ο κ. Γαληνός είπε ότι “ο Δήμος είναι ο φυσικός μας συνεργάτης, η δημοτική αρχή ενδιαφέρεται για όλα τα θέματα μας. Στον κ. Δήμαρχο από την πρώτη στιγμή είδα ανοιχτές πόρτες στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Αυτό σημαίνει εξαιρετική συνεργασία σε πολλά θέματα”, ενώ αναφέρθηκε και στην εξαιρετική συνεργασία με τον Ε.Ε.Σ..

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναζητούνται νέοι και νέες για εργασία ως διανομείς φυλλαδίων

Αναζητούνται νέοι και νέες για εργασία ως διανομείς φυλλαδίων...

Ζητούνται από Εταιρία για εργοταξιακή ή και γραφείου απασχόληση σε διάφορες περιοχές

Ζητούνται από Εταιρία για εργοταξιακή ή και γραφείου απασχόληση...

Κ. Τζιούμης: “Άριστη Συνεργασία με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας”

Σε κλίμα άριστης συνεργασίας και καλής διάθεσης πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κωσταντίνου Τζιούμη και του Πρόεδρου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Μπένου Παναγιώτη και του Γενικού Γραμματέα κ. Παγιώτα Παναγιώτη, στο γραφείο Δημάρχου. Προς συζήτηση τέθηκαν θέματα που αφορούν την Παναρκαδική Ομοσπονδία, καθώς επίσης δράσεις και παρεμβάσεις
Μετάβαση στο περιεχόμενο