Αγιασμός στην Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης (pics-vid)

Οκτωβρίου 01, 2022
Αγιασμός πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 01/10 στον χώρο της σχολής μαθητείας της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

Οι μαθητές καθώς και οι μουσικοί της Φιλαρμονικής βρέθηκαν στο χώρο και παρακολούθησαν τον αγιασμό που τελέστη από τον π. Παναγιώτη Δημητρακόπουλο.

Ο Αρχιμουσικός κ. Σωτήρης Κωστούρος, μίλησε για τα οφέλη της μουσικής στα παιδιά και τους παραίνεσε να ξεκινήσουν ένα μουσικό όργανο καθώς αυτό, θα τους βοηθήσει στην μετέπειτα ζωή τους.

kostouros

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεωργία Παναγοπούλου, έστειλε τις ευχές για την νέα χρονιά σε όλους τους μαθητές και τους μουσικούς.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα», κ. Νίκος Τσιαμούλος, μίλησε για την εμπειρία του στην σχολή όταν ήταν μικρός, παραινώντας και τους μαθητές να έρθουν και να διαλέξουν όποιο όργανο αυτοί επιθυμούν.

politikoi

Στην σχολή μαθητείας της Φιλαρμονικής, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να μάθουν δωρεάν μουσικό όργανο αλλά και να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που οι Φιλαρμονική πραγματοποιεί, συμβάλλοντας στην πνευματική τους καλλιέργεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 1 Οκτωβρίου 2022 %12:%Οκτ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia