Αγιασμός στην Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης (pics-vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 01/10 στον χώρο της σχολής μαθητείας της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

[iframe width=”1280″ height=”720″ src=”https://www.youtube.com/embed/zbjWpF5a9zg” title=”Αγιασμός στην Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Οι μαθητές καθώς και οι μουσικοί της Φιλαρμονικής βρέθηκαν στο χώρο και παρακολούθησαν τον αγιασμό που τελέστη από τον π. Παναγιώτη Δημητρακόπουλο.

Ο Αρχιμουσικός κ. Σωτήρης Κωστούρος, μίλησε για τα οφέλη της μουσικής στα παιδιά και τους παραίνεσε να ξεκινήσουν ένα μουσικό όργανο καθώς αυτό, θα τους βοηθήσει στην μετέπειτα ζωή τους.

kostouros

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεωργία Παναγοπούλου, έστειλε τις ευχές για την νέα χρονιά σε όλους τους μαθητές και τους μουσικούς.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα», κ. Νίκος Τσιαμούλος, μίλησε για την εμπειρία του στην σχολή όταν ήταν μικρός, παραινώντας και τους μαθητές να έρθουν και να διαλέξουν όποιο όργανο αυτοί επιθυμούν.

politikoi

Στην σχολή μαθητείας της Φιλαρμονικής, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να μάθουν δωρεάν μουσικό όργανο αλλά και να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που οι Φιλαρμονική πραγματοποιεί, συμβάλλοντας στην πνευματική τους καλλιέργεια.

{gallery}filarmoniki_agiasmos{/gallery}

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο