Παράταση στις αιτήσεις για το επισιτιστικό πρόγραμμα

Από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώθηκε ότι δόθηκε παράταση στην προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα του ΤΕΒΑ για την «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή» μέχρι τις 26 Αυγούστου 2015.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή/και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης, θα υλοποιήσει δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Οι ωφελούμενοι για την ΠΕ Αρκαδίας μπορούν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα είτε στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.eiead.gr/ επιλέγοντας τον σύνδεσμο ΤΕΒΑ, είτε από τους Εταίρους της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Αρκαδίας οι οποίοι είναι:

1) Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, 2) Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, 3) Περιφέρεια Πελοποννήσου- Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, 4) Δήμος Τρίπολης (επικεφαλής εταίρος), 5) Δήμος Β. Κυνουρίας, 6) Δήμος Ν. Κυνουρίας, 7) Δήμος Γορτυνίας, 8) Δήμος Μεγαλόπολης, 9) Tο χαμόγελο του παιδιού, 10) Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αρκαδίας ΑΝΕΛΙΞΗ, 11) Σύλλογος ΑΜΕΑ Αρκαδίας, 12) Σύλλογος Πολυτέκνων Αρκαδίας, 13) Σύλλογος Τριών Τέκνων Τρίπολης & Όμορων Δήμων, 14) Σύλλογος Νεφροπαθών Αρκαδίας, 15) Ίδρυμα Επαμεινώνδα Βοσυνιώτη

Οι αιτήσεις υπαγωγής των δυνητικά ωφελουμένων που κατοικούν στα όρια της ΠΕ Αρκαδίας, στο πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής υποβάλλονται ηλεκτρονικά, είτε ιδιωτικά από τον προσωπικό τους υπολογιστή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.idika.org.gr/teba/, είτε μέσω των Δήμων της ΠΕ Αρκαδίας. Αρμόδιοι υπάλληλοι για την εξυπηρέτηση των δυνητικά ωφελουμένων για την υποβολή της αίτησης, είναι:

Δήμος Τρίπολης

Δημήτριος Θεοδωρόπουλος, τηλ. 2713 600419

Παναγιώτα-Μαρία Καραλέκα, τηλ 2713 600429

Δήμος Μεγαλόπολης

Σωτήριος Γιαννόπουλος, τηλ. 27913 60300

Γεώργιος Λαμπρόπουλος, τηλ. 27913 60309

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Βασιλική –Αλεξάνδρα Μποβολανέα, τηλ. 27553 60101

Ανθούλα Πουλημένου, τηλ. 27553 60122

Δήμος Νότιας Κυνουρίας

Φύττα Αικατερίνη, τηλ. 27573 60226

Παναγιώτα Λάμπου, τηλ. 27573 60107

Δήμος Γορτυνίας,

Μαρία Σταθά, τηλ. 27970 22700

Βασιλική Κατή, τηλ. 27970 22700

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο