Διαγωνισμό για την προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Τρίπολης προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την «Προμήθεια τροφίμων και λοιπών ειδών παντοπωλείου για τις ανάγκες του Δήμου Τρίπολης (παιδικές κατασκηνώσεις, κοινωνικό παντοπωλείο), του Ν.Π.Δ.Δ. (παιδικοί σταθμοί, Κ.Α.Π.Η. κλπ) και της Κ.Ε.Δ.Η.Τ.» με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης να είναι:

1. για στις ομάδες: ελαιόλαδα, οπωροκηπευτικά, κατεψυγμένα λαχανικά και ψάρια, κρέατα και πουλερικά την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει του μεγαλύτερου ενιαίου ποσοστού έκπτωσης επί τοις εκατό (%) ανά ομάδα ειδών στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών του Τμήματος Εμπορίου & Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 3438/2006 (ΦΕΚ 33/14-2-2006),

2. για τα υπόλοιπα είδη τροφίμων, παντοπωλείου κλπ την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής στο σύνολο της ομάδας και με την προϋπόθεση ότι τα προσφερόμενα από αυτόν είδη καλύπτουν τις τεχνικές προδιαγραφές της προμήθειας.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 212.052,31 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της διαδικτυακής πύλης promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών : 18/2/2017 και ώρα 10:00 πμ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών : 13/03/2017 και ώρα 10:00 πμ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο