Υπογραφή συμβάσεων έργων στην Π.Ε. Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χθες 29-3-2023 πραγματοποιήθηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα υπογραφή συμβάσεων έργων με παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Αρκαδίας κ.Εμμανουήλ Σκαντζό και κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας κ.Πανουκλιά.

Πρόκειται για το έργο «Ανάπλασης του οικισμού Μαγούλιανων » προϋπολογισμού 250.000 € στον Δήμο Γορτυνίας, και το έργο « Συντήρηση και αποκατάσταση ζημιών σε δημοτικές οδούς των Τ.Κ. Χράνων – Χρούσας – Νεοχωρίου» προϋπολογισμού 600.000€.

Ακόμη, υπέγραψε μίσθωση μηχανημάτων που αφορά τον καθαρισμό των πρανών από βράχους που υπάρχουν στα πρανή του δρόμου στα Λαγκάδια που πρόσφατα έπεσαν στο δρόμο.

Τέλος, ο κ.Περιφερειάρχης υπέγραψε συμπληρωματική σύμβαση για την εργολαβία που αφορά επείγοντα αντιπλημμυρικά έργα οδών πρόσβασης και καθαρισμοί των ρεμάτων και ποταμών στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Στην Αρκαδία παράγουμε σημαντικό έργο όπως δεσμευτήκαμε απέναντι στους πολίτες.
Δεν μένουμε στα “ΘΑ” αλλά προχωράμε στην υλοποίηση.
Έπονται ακόμα σειρά έργων τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της δημοπράτησης.
Και φέτος το καλοκαίρι η Αρκαδία θα είναι ένα απέραντο εργοτάξιο.
Τηρούμε τις υποσχέσεις μας απέναντι στους πολίτες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο