Υπογραφή συμβάσεων έργων στην Π.Ε. Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χθες 29-3-2023 πραγματοποιήθηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα υπογραφή συμβάσεων έργων με παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Αρκαδίας κ.Εμμανουήλ Σκαντζό και κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας κ.Πανουκλιά.

Πρόκειται για το έργο «Ανάπλασης του οικισμού Μαγούλιανων » προϋπολογισμού 250.000 € στον Δήμο Γορτυνίας, και το έργο « Συντήρηση και αποκατάσταση ζημιών σε δημοτικές οδούς των Τ.Κ. Χράνων – Χρούσας – Νεοχωρίου» προϋπολογισμού 600.000€.

Ακόμη, υπέγραψε μίσθωση μηχανημάτων που αφορά τον καθαρισμό των πρανών από βράχους που υπάρχουν στα πρανή του δρόμου στα Λαγκάδια που πρόσφατα έπεσαν στο δρόμο.

Τέλος, ο κ.Περιφερειάρχης υπέγραψε συμπληρωματική σύμβαση για την εργολαβία που αφορά επείγοντα αντιπλημμυρικά έργα οδών πρόσβασης και καθαρισμοί των ρεμάτων και ποταμών στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Στην Αρκαδία παράγουμε σημαντικό έργο όπως δεσμευτήκαμε απέναντι στους πολίτες.
Δεν μένουμε στα “ΘΑ” αλλά προχωράμε στην υλοποίηση.
Έπονται ακόμα σειρά έργων τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της δημοπράτησης.
Και φέτος το καλοκαίρι η Αρκαδία θα είναι ένα απέραντο εργοτάξιο.
Τηρούμε τις υποσχέσεις μας απέναντι στους πολίτες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης (26/6/2024)

Την Τετάρτη (26/6/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης (26/6/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 26η Ιουνίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

«Αετοί Γορτυνίας»: Επιτυχημένη εκδήλωση για την δωρεά μυελού των οστών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αετοί Γορτυνίας» η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την προαγωγή της δωρεάς μυελού των οστών, στο πλαίσιο του 10ου Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών, το Σάββατο 22 Ιουνίου, στο Θέατρο Δημητσάνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ». Η σημαντική πρωτοβουλία διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 3) αύριο Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3), μεταξύ άλλων, για τη Μεσσηνία. Οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας, παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο