Μ. Σκαντζός: Θετική γνώμη του ΥΠΑΑΤ για την ένταξη του έργου της μεταφοράς νερού άρδευσης από τις πηγές του Αναβάλου στην παραλιακή Βόρεια Κυνουρία

Μανώλης Σκαντζός: Η σημερινή ανακοίνωση από την μεριά του Γενικού Γραμματέα κ.Παπαγιαννίδη και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Γεωργαντά με την οποία και εκφράζουν την θετική γνώμη τους για την ένταξη του έργου της μεταφοράς νερού άρδευσης από τις πηγές του Αναβάλου στην παραλιακή Βόρεια Κυνουρία αποτελεί για εμένα μια δικαίωση του αγώνα που δίνω από το 2007 για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Χρήστο Λαμπρόπουλο και την σημαντική βοήθεια του Προέδρου του ΕΛΓΑ και πρώην Υπουργού κ.Ανδρέα Λυκουρέντζου αγωνιστήκαμε 3 χρόνια τώρα για να ολοκληρώσουμε την μελέτη και την περιβαλλοντική αδειοδότηση γι’ αυτό το έργο.

Πρόκειται για ένα έργο πρωτίστως περιβαλλοντικό αλλά και ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα  που είναι ο βασικός οικονομικός πυλώνας για το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Να αποφύγουμε την ερημοποίηση που έρχεται στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και ταυτόχρονα να παραμείνουν οι νέοι στον τόπο μας, καλλιεργώντας την εύφορη γη μας και αποκτώντας ένα σημαντικό εισόδημα.

Για εμένα η πολιτική από την στιγμή που ασχολήθηκα με τα κοινά και ως Δήμαρχος και ως Περιφερειακός Σύμβουλος και ως Αντιπεριφερειάρχης ήταν στο τέλος της διαδρομής να έχω συμβάλει στην ανάπτυξη του τόπου μου με σημαντικά έργα.

Το Λιμάνι του Παραλίου Άστρους, η ολοκλήρωση των δικτύων του βιολογικού καθαρισμού του Δήμου μας και η άρδευση από τις πηγές του Αναβάλου ήταν οι 3 βασικοί στόχοι μου.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο