Πρόχειρος διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «Παρεμβάσεις στην Ε.Ε.Λ. Αρκαδικού Χωριού»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας – προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Παρεμβάσεις στην Ε.Ε.Λ. Αρκαδικού Χωριού για μετατροπή της νότιας γραμμής αερισμού σε δεξαμενή αποθήκευσης/εξισορρόπησης» προϋπολογισμού μελέτης (37.000,00) € (συμπεριλαμβανομένου του Φ. Π. Α. 23%).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 24-11-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. (λήξη επίδοσης των προσφορών) στα γραφεία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στο Άστρος (Τεχνική Υπηρεσία) και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες τιμών, σε συμπληρωμένο τιμολόγιο ομαδοποιημένων τιμών της υπηρεσίας, με έλεγχο ομαλότητας των επί μέρους ποσοστών έκπτωσης (άρθρο 6 του Ν. 3669/2008).

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτές, μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις, εγγεγραμμένες στο ΜΕΕΠ, εφόσον ανήκουν στην Α1 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, στην Α1 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ και στην Α1 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ, καθώς και Επιχειρήσεις εγγεγραμμένες στα Μητρώα Περιφερειακών Ενοτήτων για έργα κατηγορίας ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ και ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Κοινοπραξίες εργοληπτικών επιχειρήσεων εγγεγραμμένων στο Μ.Ε.Ε.Π. στις : Α1 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας Οικοδομικά με Α1 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας Ηλεκτρομηχανολογικά και με Α1 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας Υδραυλικά, με τις προϋποθέσεις της παρ. 10 του άρθρου 16 του ΚΔΕ (αναβάθμιση ορίου λόγω κοινοπραξίας).

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους (601,63) € και ισχύ τουλάχιστον έξι (6) μηνών και τριάντα (30) ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι (6) μήνες. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου εκατόν είκοσι (120) ημερολογιακές ημέρες.

Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑ Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Δεν προβλέπεται η χορήγηση προκαταβολής στον ανάδοχο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη από την ΔΕΥΑ του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, μέχρι και την Πέμπτη 19-11-2015 και από ώρα 08.00 μέχρι 14.00. Για την παραλαβή των τευχών οι ενδιαφερόμενοι καταβάλουν τη δαπάνη αναπαραγωγής τους με πραγματικά στοιχεία κόστους, που ανέρχεται σε δέκα (10) €, εκτός αν αναλάβουν την αναπαραγωγή των τευχών με δική τους δαπάνη και επιμέλεια.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο (27550 24181-3) αρμόδιος υπάλληλος Αναστ. Καγκλής.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από το Δ. Σ. της ΔΕΥΑ Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

Εταιρία αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό

Η εταιρία Melissinos Security αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό για εγκατάσταση...

Ο ΕΟΣ Τρίπολης διοργανώνει και φέτος, την καθιερωμένη πεζοπορία στο φαράγγι του Λούσιου

Η διαδρομή ξεκινάει στο μουσείο υδροκίνησης της Δημητσάνας, περνάει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο