Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Tyros Triathlon 2022 (pics)

Ο Τυρός, το όμορφο χωριό της Αρκαδίας φιλοξένησε το Tyros Τriathlon 2022, μαζί με παράλληλες εκδηλώσεις αθλητικές και πολιτιστικές.

Το multi sport event που αποτελεί θεσμό κλείνοντας 10 χρόνια διοργανώσεων, συνεχώς εμπλουτίζετε, και βρίσκετε στο καλεντάρι αθλητών και επισκεπτών.

Για τρεις ημέρες, οι επισκέπτες αθλητές, συνοδοί, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με τον ιδανικότερο καιρό, μια άρτια σχεδιασμένη διοργάνωση με πολλές εκπλήξεις, καινοτομίες, χαμόγελα και επιδόσεις.

triathlon tyros

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου το βράδυ, στο πλαίσιο των πολιτιστικών και παράλληλων εκδηλώσεων του Tyros Triathlon 2022, διοργανώθηκε στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη στο λιμάνι του Τυρού, εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, βασισμένη στον δίσκο του Απόστολου Καλδάρα “ΜΙΚΡΑΣΙΑ”, σε συνεργασία με τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης.

Το Σάββατο 17/9 κολυμβητικοί αγώνες 750μ., 1500μ. και 3000μ. με τον καιρό σύμμαχο ανέδειξαν για άλλη μια φορά το δυνατό “χαρτί” της διοργάνωσης την πεντακάθαρη θάλασσα στον κόλπο του Τυρού.

tyros triathlo

Η μέρα έκλεισε με δρόμο 3χλμ. FUN RUN στο παραλιακό μέτωπο του χωριού.

Την Κυριακή 18/9 το Sprint Triathlon με την ιδιαίτερα απαιτητική ποδηλατική διαδρομή, όπως και οι παιδικοί swim & run αγώνες με την αγάπη του κόσμου το χειροκρότημα και την αμέριστη υποστήριξη των εθελοντών.

podilasia triathlon

Στην πρώτη θέση γενικής αντρών επέστρεψε ο Σπύρος Γκοτζιάς και η Μαρλαγκούτσου Αγγελική αντίστοιχα στις γυναίκες.

Στο ομαδικό ο Αλυφαντής Γιώργος και η Κουτλή Κατερίνα ανέβηκαν στην πρώτη θέση.

Στις σημαντικότερες στιγμές στον αγώνα, η συμμετοχή του ΙΩΝΑ για μια ακόμη χρονιά δίνοντας παραδείγματα θέλησης και επιμονής σε όλους, η παρουσία των εθελοντών, των επαγγελματιών και τέλος των ντόπιων κατοίκων που αγκάλιασαν με χαμόγελο και χειροκρότημα την διοργάνωση.

triathlon

Στο site tyrostriathlon.gr θα βρείτε: τα αποτελέσματα των αγώνων όπως και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Το Tyros Triathlon 2022 διοργανώνεται από την ΚΟΙΝΣΕΠ “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

με εκτίμηση η Ο.Ε

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο