Λεωνίδιο - leonidion - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Λεωνίδιο - Leonidion

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας, Εμμανουήλ Σκαντζός, επισκέφθηκε σήμερα 30-9- 2022, την Νότια Κυνουρία. Παρόντες ήταν ο Δ/ντης της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας, κ. Πανουκλιάς , οι Αντιδήμαρχοι, κ. Διαμαντής και ο κ. Καρδάσης.
Το Αρχείον της Τσακωνιάς φιλοξενεί στο Αρχοντικό Τσούχλου, από σήμερα 28/9 και για τις επόμενες δύο ημέρες( 29 & 30/9), τα σεμινάρια Σκηνοθεσίας, Ιστορίας της Τέχνης και Φωτογραφίας της ΚΟΙΝ. Σ. ΕΠ. ΣΥΝΟΔΙΑ, από το Άστρος Κυνουρίας.
Σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος, ανακοινώνει ότι ξεκινά η ανάδειξη των μονοπατιών του Δήμου.
Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας ( Ε.Ο.Δ.Υ ), στα πλαίσια των συνεχιζόμενων προληπτικών ελέγχων COVID-19, ανακοινώνει πως Κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ, θα επισκεφθεί το Δήμο Νότιας Κυνουρίας για την πραγματοποίηση δωρεάν εξέτασης rapid- test,…
Για τον μήνα Οκτώβριο, η κινητή μονάδα του Κέντρου Κοινότητας, θα βρίσκεται στο Λεωνίδιο, με ωράριο 10:00 - 13:00 τις εξής μέρες:
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στις 16 – 18 Σεπτεμβρίου, το 3/ήμερο Εκδρομικό Τουρνουά του Αρκαδικού Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ, στα Πούλιθρα Λεωνιδίου.
Ο Τυρός, το όμορφο χωριό της Αρκαδίας φιλοξένησε το Tyros Τriathlon 2022, μαζί με παράλληλες εκδηλώσεις αθλητικές και πολιτιστικές.
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση, στο Λεωνίδιο, ενός οικίσκου για την στέγαση του Γραφείου τουριστικής πληροφόρησης της Περιφέρειας, στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας.
Τα Μουσεία του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, στο Λεωνίδιο, από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022, θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο:  
Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας ( Ε.Ο.Δ.Υ ), στα πλαίσια των συνεχιζόμενων προληπτικών ελέγχων COVID-19, ανακοινώνει πως Κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ θα επισκεφθεί το Δήμο Νότιας Κυνουρίας για την πραγματοποίηση δωρεάν εξέτασης rapid- test,…
Σελίδα 1 από 32

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia