Η Δημοτική Χορωδία Μεγαλόπολης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου η Δημοτική Χορωδία Μεγαλόπολης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αιδεσιμότατος π. Β. Δάρρας ,ο οποίος ευλόγησε την πίτα μας. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας κος. Χρ. Κουμουνδούρος ,ο μαέστρος μας κος. Στ. Αναγνώστου και ο πρόεδρος του άτυπου Δ.Σ της χορωδίας μας κος. Κ. Γαλάνης. Παρούσα ήταν και η σύζυγος του δημάρχου μας κα. Βασιλική Λούκα.

Στην συνέχεια μέσα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι ακολούθησε τραπέζι στον “Πελασγό ” στην Καρύταινα, την διεύθυνση του οποίου ευχαριστούμε για την υπέροχη φιλοξενία του από κάθε πλευρά!!

Η τυχερή της πίτας μας ήταν η συγχορωδός μας κα. Μαρία Μαδούρου στην οποία ευχόμαστε υγεία και καλοτυχία στην ζωή της!!

Ευχαριστούμε για ακόμα μία χρονιά το αρτοποιείο- ζαχαροπλαστείο Καρβέλα για την προσφορά της πίτας προς την χορωδία μας.

Ευχόμαστε και εμείς με την σειρά μας υγεία, ευτυχία και ευημερία σε όλους και για την χορωδία μας μια ακόμα καλύτερη μουσική και δημιουργική χρονιά !!!

Δήμος Μεγαλόπολης

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 62 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις από την Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα...

Καιρός: Τοπικές βροχές και αφρικανική σκόνη

Την Πέμπτη 28/03 αναμένονται αρχικά τοπικές βροχές στα δυτικά...

Ο Δημήτρης Πτωχός στην Π.Ε. Λακωνίας | Ενημερώσεις, αυτοψίες, σχεδιασμός

Ημέρα αφιερωμένη στην Π.Ε. Λακωνίας ήταν για τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, η Τετάρτη 27 Μαρτίου. Ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για μία σειρά έργων που εξελίσσονται στην περιοχή από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ προχώρησε και σε παραγωγικές συναντήσεις. Η ημέρα ξεκίνησε από το νοσοκομείο της Σπάρτης, όπου τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό
Μετάβαση στο περιεχόμενο