Μεγαλόπολη - Megalopoli | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Μεγαλόπολη - Megalopoli

Υπογράφηκε από τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, κ. Αθανάσιο Χριστογιαννόπουλο και τον Πρόεδρο - Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας TEDRA, κ. Ιωάννη Τόλιο, η σύμβαση του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση λειτουργίας Ε.Ε.Λ. Μεγαλόπολης», (αναβάθμιση λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού της Μεγαλόπολης), με προϋπολογισμό μελέτης 1.850.000,01 €, με χρηματοδότηση από…
Κατόπιν της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στη Βουλή, επισημαίνει, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει, τα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σκρέκα, για το φυσικό αέριο στη Μεγαλόπολη:
Στο πλαίσια της Ευρωπαϊκής ημέρας χωρίς αυτοκίνητο, ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεγαλόπολης σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Τρίπολης, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία ποδηλατοβόλτα περιμετρικά της πόλης και κατόπιν αγώνες δεξιοτεχνίας.
Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής ημέρας χωρίς αυτοκίνητο, ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μεγαλόπολης, σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Τρίπολης, διοργανώνουν ποδηλατοβόλτα περιμετρικά της πόλης και κατόπιν αγώνες δεξιοτεχνίας επί της Κεντρικής Πλατείας Μεγαλόπολης, την…
Η 22 Σεπτεμβρίου, έχει καθιερωθεί ως ευρωπαϊκή ημέρα χωρίς αυτοκίνητο. Ο Δήμος Μεγαλόπολης, διοργανώνει ποδηλατοβόλτα και αγώνες δεξιοτεχνίας για τους δημότες και τους μαθητές της πόλης.
Η εκκλησία είναι βυζαντινή και ανεγέρθηκε τον 12 αιώνα μ.Χ. προς τιμή της Αγίας Θεοδώρας που εκτελέστηκε στην περιοχή. Έχει μόλις τέσσερα μέτρα πλάτος και πέντε μέτρα μήκος.
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, προέβη σε δήλωση σχετικά με το φυσικό αέριο στη Μεγαλόπολη.
Για τον μήνα Σεπτέμβριο, η κινητή μονάδα του Κέντρου Κοινότητας, θα βρίσκεται στη Μεγαλόπολη, με ωράριο 9:30 – 14:00 τις εξής μέρες:
Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη» Δήμου Μεγαλόπολης, για έβδομη χρονιά, συνεχίζει την προσπάθειά του για την συγκέντρωση σχολικών ειδών, τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση οικογενειών με παιδιά σχολικής ηλικίας, οι οποίες δυσκολεύονται οικονομικά και γι’ αυτό καλεί…
Οι νέες ειδικότητες του Δημόσιου ΙΕΚ Μεγαλόπολης, που θα λειτουργήσουν εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός σπουδαστών, είναι οι ακόλουθες:
Σελίδα 1 από 71

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia