Λαγκάδια - Δημητσάνα - Βυτίνα | pna.gr - Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ορεινή Αρκαδία - Λαγκάδια - Δημητσάνα - Βυτίνα

Το Σάββατο 01/10/2022 & τη Δευτέρα 03/10/2022, λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης, στα παρακάτω Τ.Δ.:
Το Μοναστηράκι Γορτυνίας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας κ. Μανώλης Σκαντζός, την Τετάρτη (28/9/2022), προκειμένου να διαπιστώσει την πορεία των εργασιών οδικής ασφάλειας στην περιοχή.  
Σοβαρό πρόβλημα έχει παρατηρηθεί στα αδέσποτα σκυλιά στην Βυτίνα Αρκαδίας, καθώς πολλά από αυτά έχουν γεμίσει ψύλλους με αποτέλεσμα να μολύνονται και παιδιά.
Tην Τρίτη 27/09/2022, λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης, στα παρακάτω Τ.Δ. :
Την ΔΕΥΤΕΡΑ 26/09/2022, λόγω εργασιών δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :
Στην επέτειο συμπλήρωσης ενός έτους από την εκδημία του Μίκη Θεοδωράκη ο Δήμος Γορτυνίας με το Σύλλογο «Μουσείο Μίκη Θεοδωράκη Ζάτουνας» και τον Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μουσικής», τίμησαν τη ζωή και το έργο του δημιουργού με ένα τριήμερο Φεστιβάλ…
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων [ΣΑΟΟ] εξορμά στα όρη των Λαγκαδίων.
Στην Καρύταινα Αρκαδίας γυρίζεται η νέα σειρά "Μαύρο Ρόδο" που θα προβληθεί αυτή τη σεζόν από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega.
Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/09/2022 λόγω εργασιών δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης, στα παρακάτω Τ.Δ. :
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε την ένταξη στο ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020 του με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ έργου της ανάπλασης του παραδοσιακού οικισμού Μαγούλιανων, στην Γορτυνία.
Σελίδα 1 από 100

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia