Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στηρίζει έμπρακτα τη λειτουργία της Ελαιοκομίας στη Βόρεια Κυνουρία, μετά από αίτημα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, συμβάλλοντας τόσο συμβουλευτικά, όσο και οικονομικά.
Ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, σας προσκαλούν στην κινηματογραφική προβολής της ταινίας «Ουζερί Τσιτσάνης», σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη.
Ο Δήμος Μεγαλόπολης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης, συνεχίζει τη διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών.
Δηλώσεις μελών της Δημοτικής Χορωδίας Μεγαλόπολης:
Τήν 23ην Αὐγούστου 2022, πανηγυρίζει μέ κάθε μεγαλοπρέπεια, ὁ Ἱερός Ναός Κοιμήσεως τῆς Θεοτόκου Τσεμπεροῦς, εἰς τό Δημοτικό Διαμέρισμα Πάπαρι, τοῦ Δήμου Βαλτετσίου.
Τη Δευτέρα 22/08/2022, λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :
Ο Δήμος Γορτυνίας, σας προσκαλείτε σε εκδήλωση, στην τ.κ. Παλούμπα, κατά την οποία θα λάβουν χώρα τα αποκαλυπτήρια της νέας προτομής του Στρατηγού, Δημητράκη Πλαπούτα και τα εγκαίνια του αναστηλωμένου ομώνυμου Πύργου.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ, κ. Μπαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας Σταθούλη, και κ. Δημητρόπουλου, συγχαίρουν την αθλήτρια του ομίλου τένις, Αντωνίου Αναστασία, για τη δεύτερη θέση, στο Kallithea Tennis Tournament…
Σελίδα 1 από 1482

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia