Συνελήφθη στη Μύκονο ο άνδρας για την υπόθεση σύλληψης δύο ατόμων για διακίνηση κάνναβης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Μύκονο, στο πλαίσιο αναζητήσεων των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς που αναζητούνταν στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεση σύλληψης δύο ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών, εντοπίστηκε από τους λιμενικούς του Λιμεναρχείου Μυκόνου, οι οποίοι τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, υπενθυμίζεται ότι προχθές το απόγευμα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο άτομα (έναν άνδρα και μια γυναίκα) που κινούνταν με αυτοκίνητο από την Αθήνα προς την Πάτρα και σε έλεγχο, που τους ενήργησαν βρήκαν στο εσωτερικό του οχήματος και κατάσχεσαν μια συσκευασία, που περιείχε 1.010 γραμμάρια κάνναβης.

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα δύο άτομα είχαν προμηθευτεί τα ναρκωτικά από τον συλληφθέντα σε περιοχή της Αθήνας, ενώ αμέσως μετά την προμήθεια των ναρκωτικών ο δράστης διέφυγε προς τη Μύκονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο