Καλάβρυτα: Κινηματογραφική Βραδιά, «Η λιακάδα μέσα μου»

Η Ιζαμπέλ (Ζυλιέτ Μπινός) είναι μια Παριζιάνα καλλιτέχνις και χωρισμένη μητέρα, που δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να βρει τον αληθινό έρωτα. Παρόλο που το κενό μεταξύ αυτού που ψάχνει και των αντρών που παρουσιάζονται στην ζωή της μεγαλώνει συνεχώς, οι διαφορετικοί άντρες έχουν όλοι κάτι το μοναδικό, ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που αναζητά.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, ώρα 20:00μ.μ
Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο

«Η λιακάδα μέσα μου»

Un beau soleil interieur
2017
Κομεντί
Juliette Binoche, Valeria Bruni-Tedeschi, Gérard Depardieu, Josiane Balasko, Xavier Beauvois
Γαλλικά
Διάρκεια 95

Σκηνοθεσία:
Claire DENIS
Η Ιζαμπέλ (Ζυλιέτ Μπινός) είναι μια Παριζιάνα καλλιτέχνις και χωρισμένη μητέρα, που δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να βρει τον αληθινό έρωτα. Παρόλο που το κενό μεταξύ αυτού που ψάχνει και των αντρών που παρουσιάζονται στην ζωή της μεγαλώνει συνεχώς, οι διαφορετικοί άντρες έχουν όλοι κάτι το μοναδικό, ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που αναζητά. Η ελπίδα, οι προσδοκίες και η απογοήτευση κάνουν πολλούς κύκλους και προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για γέλιο, καθώς παρ’ όλες τις ατυχίες η προσπάθεια της Ιζαμπέλ συνεχίζεται…
Η ΛΙΑΚΑΔΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ είναι η πιο πρόσφατη ταινία της μεγάλης Γαλλίδας σκηνοθέτιδας Κλαιρ Ντενί, οι ταινίες της οποίας έχουν σπάνια προβληθεί στην Ελλάδα. Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο φετινό Φεστιβάλ Καννών όπου αποτέλεσε την εναρκτήρια ταινία του τμήματος Δεκαπενθήμερο των σκηνοθετών και απέσπασε και το βραβείο.
Με αφορμή την ταινία της με τίτλο «Η Λιακάδα Μέσα μου», το Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Νύχτες Πρεμιέρας» 2017 διοργάνωσε αφιερωμα στην στην Κλερ Ντενί και παρουσίασε το σύνολο του έργου της, περιλαμβανοντας ταινίες που δεν ειχαν προβληθεί ποτέ εως τώρα στις ελληνικές αιθουσες!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο